COMUNICAT DE PRESĂ SUSPENDARE PROIECT

03.04.2020 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Preocupați de starea de sănătate a membrilor din grupul țintă, pentru a preveni riscul de răspândire a COVID-19, a decis ca începând cu data de 02 aprilie 2020 să supende toate activitățile pe care le desfășoară. Această măsură va fi valabilă pe toată perioada stării de urgență.

Reamintim, în acest context, recomandarea ca participanții în cadrul cursurilor de calificare profesională, să își păstreze conturile bancare declarate, active, pentru a se putea efectua plățile către ei. Totodată, vă informăm că verificarea și aprobarea documentației pentru plata subvențiilor, încă nu a fost finalizată de către Autoritatea de Management a Programului Operațional Capital Uman (AM POCU), urmând să vă comunicăm de îndată ce vom avea un răspuns referitor la această situație.

Pe perioada suspendării proiectului, vă vom sta la dispoziție pentru orice nelămurire pe care o aveți cu privire la activitatea proiectului, ne puteți găsi la adresa de email: procomunitatevladtepes@gmail.com, pe Facebook sau la sediul primăriei din Vlad Țepeș, Călărași.

 

Trebuie să avem răbdare și înțelegere, trebuie să dăm dovadă de maturitate, de solidaritate și, suntem siguri că împreună vom ieși învingători și din această teribilă încercare.

 

Echipa de Proiect PROCOMUNITATE

 

#procomunitate #primariaVladTepes #calarasi #proiecte #fonduriEUropene #fse #POCU

AFLĂ CE TREBUIE SĂ FACI ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

Vezi informatii
X