Doneaza catre CMAI

DONEAZĂ ȘI TU!

V-ați gândit vreodată cât de mult îi ajutați pe ceilalți? Prin simplul fapt că le oferiți un zâmbet, prin cuvintele voastre spuse la momentul potrivit sau pur și simplu prin starea voastră de spirit atunci când sunteți veseli? Sau prin faptul că le puteți oferi ceva.. orice din puținul vostru?

Donațiile  către  MAGAZINUL  SOCIAL  din  cadrul  CMAI,  Vlad  Țepeș,  merg  lună  de  lună  către  oameni  ai comunității din Vlad Țepeș, membri ai Grupului Țintă aferent Proiectului „PROCOMUNITATE”.

Implicarea dumnevoastră directă în activitățile Proiectului nostru, prin ajutoarele materiale pe care  ni le oferiți mereu, au adus și aduc zâmbetul pe față persoanelor care aveau mare nevoie de acestea, dar și sentimentul că există oameni pentru care contează.

MAGAZINUL SOCIAL

face parte din Centrul de suport pentru situații de urgență/de criză din cadrul Centrul Multifuncțional de Asistență Integrată (CMAI).

Centrul nostru vizează acordarea de sprijin material pentru membrii din comunitatea Vlad Țepeș care sunt înscriși în proiectul PROCOMUNITATE oferirea de produse donate de cetățenii comunității, firme, ONG-uri, etc în scopul integrării/reintegrării sociale în școală.

Și ajutorul tău contează!

Vino de luni până vineri, între orele 9:00 – 17:00, la sediul CMAI din Vlad Țepeș (fostul Cămin Cultural) și oferă și tu rechizite, haine, mâncare etc.

ÎMPREUNĂ PENTRU COMUNITATE!

AFLĂ CE TREBUIE SĂ FACI ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

Vezi informatii
X