Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie

Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie

Scopul centrului este de a preveni și combate violența în familie, prin informarea, consilierea psihosocială și medierea acestora.

În cadrul centrului se vor asigura activități precum:

  • evaluare, elaborare și asigurare a implementării corespunzătoare a unui plan personalizat de consiliere
  • pentru fiecare beneficiar
  • consiliere psihosocială și sprijin la cerere sau ori de câte ori personalul de specialitate consideră că este în beneficiul copilului și al familiei sale
  • oferirea de informații necesare în vederea depăşirii situaţiilor de dificultate, prevenirii îmbolnăvirilor şi combaterii riscului de excluziune socială, prevenirii expunerii la riscuri și reacția în situații neprevăzute, promovării incluziunii sociale şi creşterii calităţii vieţii, colaborând în acest sens inclusiv cu alte organizații resursă din comunitate, din țară și străinătate.

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în „Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie” sunt membrii comunității cu vârsta cuprinsă între 18 ani – 65 ani și membrii familiei.

Pentru înscrierea în cadrul serviciilor oferite de CMAI, vă așteptăm de luni până vineri, între orele 09:00 - 17:00, la sediul nostru din Vlad Țepeș (fostul Cămin Cultural)

cum te putem ajuta?

Contactează-ne pentru a vă oferi informații cât mai exacte.

AFLĂ CE TREBUIE SĂ FACI ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

Vezi informatii
X