Știați că…

Vizita la medicul dentist este unul dintre cele mai bune sfaturi pe care oricine ți-l poate da cu privire la igiena ta orală. Acesta poate descoperi probleme de care nu suntem conștienți, cum ar fi cariile incipiente care încă nu ne dor. Detartrajele și periajele profesionale ne ajută la igienizarea cavității bucale.

Primăria Vlad Țepeș – Călărași oferă service medicale stomatologice de prevenție și intervenție pentru Grupul Țintă în cadrul Proiectului “PROCOMUNITATE”

Serviciul medical #stomatologic va fi oferit pe perioada de desfășurare a proiectului și este necesar pentru îmbunătățirea situației medicale dentare de bază, a Grupului Țintă aflat în comunitatea marginalizată Comuna Vlad Țepeș.

Prin prestarea serviciului stomatologic de prevenție și intervenție, fiecare persoană din Grupul Țintă va beneficia de:

  • un control stomatologic;
  • tratamentul cariilor și/sau alte tratamente stomatologice necesare;
  • realizarea unei fișe de intervenție stomatologică prin care beneficiarul va fi informat asupra tratamentelor stomatologice de care va avea nevoie în continuare.

 

Pune accent pe igiena ta orală!

Pentru înscrierea în cadrul serviciilor oferite de CMAI, vă așteptăm de luni până vineri, între orele 09:00 – 17:00, la sediul nostru din Vlad Țepeș (fostul Cămin Cultural)

<<Detalii la Expertul de Grup Țintă, Ionuț Anghelache telefon: 0720.531.590>>

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020

#procomunitate #primariaVladTepes #calarasi #proiecte #fonduriEUropene #fse #POCU #CMAI #servicii #medicale de #stomatologie

AFLĂ CE TREBUIE SĂ FACI ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

Vezi informatii
X